Informatie

vens-inflatable2Opblaasbaar

V&S Wierden blaast ‘de boel’ op. Wij beschikken over een assortiment opblaasbare artikelen zoals Abrahams, Sara’s, ooievaars en springkussens.

V&S Wierden levert diverse modellen abrahams en sara’s met verschillende hoogtes, welke variëren van 2.40 mtr tot 4.50 mtr.
De ooievaar kent een standaardhoogte van 4.50 mtr.

vens-inflatable1

 

 

 

Een 220 Volt elektromotor zorgt voor het opblazen en het op spanning houden van het geheel. Door de kwalitatief hoogwaardige kunststoffen is het geheel bestand tegen diverse weersinvloeden.

De springkussens van V&S Wierden zorgen voor gegarandeerd succes bij de kinderen. Al onze springkussens hebben een afmeting 4.50 mtr * 5.50 mtr. Elk springkussen heeft een eigen dak, zodat zon en regen geen negatieve invloed hebben op het spel.

 

 

 

 

 

 

Tenten

vens-tentenV&S Wierden heeft een jarenlange ervaring in tentenbouw. Door de toenemende vraag naar flexibel bouwen hebben wij recent gekozen voor het nieuwste ‘Master‘ systeem.

Een complete tent bestaat uit losse elementen met elk een afmeting van 3*6 mtr of 8*4 mtr. De elementen zijn te schakelen tot een tent in de meeste uiteenlopende vorm. Hierdoor wordt tentbouw op de meest beperkte ruimten mogelijk. Om het geheel te completeren kan er worden gekozen uit een passende wandafwerking met ramen en deuren. vens-tenten1

 

 

Door de eenvoudige en constructieve bouw zijn de tenten van V&S Wierden snel te plaatsen, kunnen op elke willekeurige ondergrond staan en zijn 100% wind en water dicht.

 

 

 

Horeca Artikelen

 vens-horeca3

 

vens-horeca1

 

V&S Wierden beschikt over een uitgebreid en zorgvuldig samen gesteld assortiment moderne en bovenal functionele horeca artikelen.

 

 

 

Tafels, stoelen en statafels vormen dikwijls de basis voor elk feest. V&S Wierden bied u hierin ruime keus. Geheel passend is onze afwerking dmv tafelkleedjes, parasols en bloemstukjes.
De feestinrichting maken we graag compleet met onze buffettafels en verrijdbare bar inclusief tapinstallatie en was/spoel unit.

 

 

 

 

 

 

 

Elk feest heeft zijn eigen stijl en daarom bieden wij altijd passend servies, van koffiemok tot glazen voor een champagnetoren.

 

 

 

 

 

Uw feest in vertrouwde handen met artikelen van V&S Wierden, want.....

 

uw wensen zijn dikwijls onze mogelijkheden